Vanaf 400 euro gratis levering in Nederland en Belgie

Verzenden

Verzenden van je laptop / bestelling

Zodra je bestelling wordt verzonden, krijg je van ons een bericht met de Track en Trace-code zodat je kan zien wanneer de bestelling wordt afgeleverd. DHL is onze koerier en wij versturen onze via DHL4You (particulier) en Europlus (zakelijk).

Particulier
Als je als particulier bij ons een bestelling hebt geplaatst, dan versturen wij je bestelling via DHL4You. Mocht je niet thuis zijn op het moment van bezorging, dan laat DHL een kaart met een code achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kan je op de site van DHL aangeven om het pakket af te leveren bij een DHL Parcelshop of DHL Parcelstation.

Wanneer je geen keuze maakt, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Dit doet de koerier tot aan 4 keer toe, daarna stuurt DHL het pakket weer terug naar ons toe. 

Zakelijk
Wanneer je een zakelijke bestelling hebt geplaatst, dan versturen wij jouw bestelling via DHL Europlus. Als je bestelling bij een tweede afleverpoging niet kan worden afgeleverd, dan laat DHL een kaart achter in je brievenbus. Hierop is vermeld dat je je bestelling kan ophalen op het DHL Parcelstation.