Vanaf 400 euro gratis levering in Nederland en Belgie

Zakelijke, een alleskunner of game laptop van BTO uit IJsselstein
Over BTO

De organisatie achter het merk BTO (N4ALL BV) is in 2000 opgericht met als doel het leveren van laptops op maat binnen Nederland en België. Na meer dan 15 jaar kunnen we stellen dat BTO de grootste Nederlandse speler is op deze 'lokale maatbouw-markt' van laptops. Wij streven naar het hoogst haalbare op het gebied van functionaliteit, prestaties, kwaliteit en service. Dat wordt door onze klanten gewaardeerd met een hele dikke 9 op TrustPilot.

BTO Laptop TrustPilot score


Ons motto:

Je haalt pas het maximale uit een laptop wanneer de hardware op elkaar afgestemd is. En daarbij, niet iedereen heeft voldoende aan een standaard laptop uit een doos. Bij BTO ben je dan ook vrij in het samenstellen van de gehele laptop. Zo kun je exact de laptop kiezen die je past als een maatpak. Tevens kun je zelf bepalen of dit zich uit in veel opslagcapaciteit, een groter scherm of juist de snelste videokaart en processor leverbaar.

BTO van dichtbij zien?
Wanneer je een BTO van dichtbij wilt bekijken dan kan dit na het maken van een afspraak. In de showroom op ons hoofdkantoor in IJsselstein (bij Utrecht) hebben we de meeste modellen demo-klaar staan.

Openingstijden bezoekadres / showroom: 
Maandag t/m zaterdag van 9:00-12:30 en van 13:00-17:00 uur

Telefonische openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 9:00-12:30 en van 13:00-17:30 uur* 

*Technische dienst is op zaterdag gesloten

BTO Hoofdkantoor zeemanlaan ijsselstein