Vanaf 400 euro gratis levering in Nederland en Belgie

Laptop voor Planners

Je bent op zoek naar de laptop die precies bij de werkzaamheden past, BTO heeft deze laptop voor jou in huis. Iedere werknemer wil met een goede laptop voor de dag komen, de snelheid van de laptop is vaak belangrijk bij de keuze. Bij BTO hebben wij notebooks tot wel 16 GB-werkgeheugen. Wij raden klanten altijd aan een laptop te kiezen aan de hand van onze keuzehulp. Zo kan je precies zien welke laptop bij jou past. BTO heeft de snelste laptop in huis voor planners.

Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen bij ons in de showroom of neem gerust contact met ons op.  

Naar Laptops & Notebooks voor Planners!

 

Laptop voor Bedrijfsadministratie

Je bent op zoek naar de laptop die perfect is voor de werkzaamheden die jij moet doen, BTO heeft deze laptop in huis. Iedere werknemer wil met een goede laptop voor de dag komen, de snelheid van de laptop is vaak belangrijk bij de keuze. Bij BTO hebben wij notebooks tot wel 16 GB-werkgeheugen. Wij raden klanten altijd aan een laptop te kiezen aan de hand van onze keuzehulp. Zo kan je precies zien welke laptop bij jou past. BTO heeft de snelste laptop in huis voor planners.

Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen bij ons in de showroom of neem gerust contact met ons op.   

Naar Laptops & Notebooks voor de Administratie!

 

Laptop voor HRM-medewerkers

Je bent op zoek naar de laptop die perfect is voor de werkzaamheden die jij moet uitvoeren, BTO heeft deze nieuwe laptop in huis. Iedere werknemer wil met een goede laptop voor de dag komen, de snelheid van de laptop is vaak belangrijk bij de keuze. Bij BTO hebben wij notebooks tot wel 16 GB-werkgeheugen. Wij raden klanten altijd aan een laptop te kiezen aan de hand van onze keuzehulp. Zo kan je precies zien welke laptop bij jou past. BTO heeft de snelste laptop in huis voor planners.

Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen bij ons in de showroom of neem gerust contact met ons op.   

Naar Laptops & Notebooks voor HRM-medewerkers!

 

Laptop voor Accountant

Op zoek naar een compacte laptop en licht van formaat, BTO heeft de laptop voor jou in huis. Alle notebooks beschikken over een HD- scherm. Een accountant kan veel op stap zijn en is nergens zonder laptop. Zo is een lichte laptop van BTO toch ideaal, ondanks het lichte formaat is een krachtige processor geen probleem! Vele programma’s op het gebied van accountancy zoals CaseWare hebben een krachtige processor nodig. De laptop voor accountants zijn beschikbaar bij BTO.

Met behulp van onze keuzehulp kunt u het geschikte apparaat vinden, geschikt voor jouw werkzaamheden.   

Naar Laptops & Notebooks voor Accountants!

 

Laptop voor Advocaten

Op zoek naar een snelle laptop op maat samengesteld. BTO heeft de laptop voor advocaten in huis. Alle notebooks beschikken over een HD- scherm en zijn voorzien van de nieuwste technieken. BTO levert maatwerk voor de zakelijke markt. Onze zakelijke laptops zijn ideale laptops voor de office toepassingen en het runnen van diverse softwarepakketten. Je bent bij ons vrij om te kiezen voor een besturingssysteem. Dat is de kwaliteit waar BTO voor staat!

Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen bij ons in de showroom of neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. 

Naar Laptops & Notebooks voor Advocaten!

 

Laptop voor Beleggers

Van de markt herkennen tot een enorm budget. In de wereld van beleggen gaat een hoop geld om. Je bent op zoek naar een zakelijke laptop op maat samengesteld voor je bedrijf en vervolgens bouwen wij de laptop op maat voor jou! BTO levert maatwerk voor de zakelijke markt van beleggen. Alle notebooks zijn voorzien van een HD- scherm. Onze zakelijke laptops zijn snelle laptops voor de office toepassingen en het runnen van diverse softwarepakketten. Je bent bij ons vrij om te kiezen voor een besturingssysteem. Dat is de kwaliteit waar BTO voor staat!  

Met behulp van onze keuzehulp kun je het geschikte apparaat vinden, geschikt voor jouw werkzaamheden. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen bij ons in de showroom of neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. 

Naar Laptops & Notebooks voor Beleggers!