Vanaf 400 euro gratis levering in Nederland en Belgie

Notebooks van BTO

U-book: Lichtgewicht laptops

De U-book van BTO is een lichtgewicht laptop. Deze lichtgewicht laptop is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en de laptop met zich meedragen. Door het geringe gewicht van de laptop is deze laptop gemakkelijk mee te nemen. Ben je veel onderweg en heb je altijd de laptop bij je? Dan is de U- book van BTO Notebooks echt een aanwinst! 

Naar U-book Laptops & Notebooks!

 

V-book: Zakelijke laptops

De V-book van BTO is gericht op het zakelijke gebruik. 

Je bent op zoek naar een snelle zakelijke laptop die op maat samengesteld kan worden op basis van jouw werkzaamheden? BTO levert maatwerk voor de zakelijke markt. Alle programma’s die jij nodig hebt zijn beschikbaar op laptops van BTO Notebooks. De laptop kun je zo krachtig maken zoals jij wil. De V-book van BTO is een aanwinst voor jouw werkzaamheden!  

Naar V-book Laptops & Notebooks!

 

P-book: Alleskunners

Met een notebook uit P-book serie heb je een echte alleskunner! Het bewerken van foto’s en video’s is geen probleem met een P-book. En door de aanwezigheid van een discrete videokaart behoort het spelen van games tot de mogelijkheden. Ben jij op zoek naar een echte alleskunner? Dan is de P- book een echt huzarenstukje!  

Naar P-book Laptops & Notebooks!

 

X-book: Krachtpatsers voor Zware Software & Games

Met een laptop uit de X-book serie haal je een echte laptop voor gamers in huis. Wij hebben een uitgebreid aanbod voor de gamers. Deze laptops zijn zelf samen te stellen. De X- book is een laptop voor de intensieve gebruiker. Je wilt je laptop inzetten voor school, een zware game of voor Adobe software of Autocad LT? Dan hebben wij voor jou de meest geschikte laptops van BTO hieronder geselecteerd. Dit zijn de notebooks met de snelste processors en videokaarten, kortom geschikt voor z'n taak. 

Elke X-book van BTO is voorzien van een verlicht toetsenbord. Het zal er niet alleen spectaculair uitzien, je zal in de nacht ook geen enkele toets verkeerd aanslaan.

Naar X-book Laptops & Notebooks!