Vanaf 400 euro gratis levering in Nederland en Belgie

Laptop voor scholieren samenstellen

De meeste (basis)scholieren hebben genoeg aan een laptop die voorzien is van software zoals een tekstverwerkingsprogramma voor werkstukken of een spreadsheetprogramma voor ingewikkelde schoollessen. Veel kinderen maken naast hun school ook veelvoudig gebruik van een laptop. Kinderen willen bijvoorbeeld spelletjes spelen op hun laptop. De laptops van BTO zijn hier geschikt voor. 

Er zijn 2 criteria waar de laptop op geselecteerd kan worden: 

  • Geheugen: Hoeveel geheugen heeft de laptop nodig heeft, hangt af van het gebruik van de laptop. Zet je bijvoorbeeld de vakantiefoto’s op de laptop of op een externe harde schijf. Met behulp van onze keuzehulp kunt u precies het perfecte apparaat vinden, geschikt voor uw gebruik! 

 

  • Groote: Laptop zijn er in verschillende groottes. Wat is voor u belangrijker: draagbaarheid of de grote van het beeldscherm? Vele leerlingen willen toch wel een draagbare laptop die gewoon in de tas kan. BTO heeft bijvoorbeeld laptops in 15,6 en 17,3 inch. De laptop van BTO is draagbaar en prima van formaat. 

 

  • Extra’s: Gebruikt uw kind de laptop veel naast school? Dan is het fijn om een veelzijdige laptop te hebben van BTO. Veel kinderen maken gebruik van een laptop en kijken er bijvoorbeeld Netflix op, dan is het fijn om op een HD-scherm de aflevering van jouw favoriete programma te kijken. 

Met behulp van onze keuzehulp kunt u precies het perfecte apparaat vinden, geschikt voor uw gebruik! 

Naar alle Laptops & Notebooks voor scholieren!