Vanaf 400 euro gratis levering in Nederland en Belgie

Jouw ideale laptop zelf samenstellen

Het samenstellen van je eigen laptop is altijd slim. Want bij de meeste laptops betaal je te veel voor de verkeerde onderdelen. Dan zit je bijvoorbeeld met een laptop vol componenten, software en aansluitingen die je niet nodig hebt. Of met een processor die veel te krachtig en te heet is voor wat je wilt doen. Of je grafische kaart is net even te zwak. Liever ga je daarom zelf je laptop samenstellen. Bij BTO.

Direct je laptop samenstellen!

 

Waarom zelf een laptop samenstellen?

Bij BTO begrijpen wij als geen ander dat je je eigen laptop wilt samenstellen. Wij doen dit zelf al meer dan 15 jaar, voor uiteenlopende klanten in zakelijke en gamers-markt. Net als jij weten wij dat deze manier van samenstellen het verschil maakt. De onderdelen werken dan veel beter met elkaar samen. En de juiste afwegingen zijn gemaakt tussen prestaties, hitte- en geluidsproductie en het beschikbare budget. Daarom kun je bij ons kiezen uit zeer veel verschillende laptops, die je naar wens verder kunt samenstellen.

Je laptop samenstellen bij BTO

Hier bij BTO mag je naar eigen inzicht je laptop samenstellen. Je hebt dan keuze uit verschillende onderdelen. Zo kun je verschillende onderdelen samenstellen. Zoals processors, koeling, RAM, harddisk (SSD of HDD), optische disk (USB), Wireless / Bluetooth (Combo), Bluetooth draadloze speakers, pixelgarantie, Office en het type besturingssysteem. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.

Laptop samenstellen inclusief uitstekende garantie

BTO gebruikt uitsluitend kwaliteitscomponenten voor het samenstellen. Toch kan het in theorie voor komen dat een laptop een defect heeft. Zoals een kapotte harde schrijf, of een probleem met het beeldscherm. Lang op een oplossing zult u dan niet hoeven te wachten; onze eigen deskundige reparatieafdeling lost het probleem meteen op en stuurt u meestal binnen slechts 1 week uw product toe.