Vanaf 400 euro gratis levering in Nederland en Belgie

Laptop met SSD

Ook laptops kunnen niet meer zonder een SSD schijf. De prijs is juist, het moment is er naar en de juiste leverancier is bekend. Dit is BTO, waar je je laptop zelf samenstelt. Bij ons krijg je dan ook precies de laptop met SSD die je nodig hebt. Zo profiteer je van de enorme vooruitgang van deze techniek: zoals de snelheid, bandbreedte en acces times. Hiermee kun je serieus werken of gamen zonder oponthoud.

Laptop met SSD samenstellen? Start hier!

 

Alle voordelen van een laptop met SSD

Investeer je eenmaal in een laptop met SSD, dan verwacht je ook wat. Bijvoorbeeld dat je stukken sneller en prettiger werkt of gamet. De Solid State techniek gebruik immers geen mechanische onderdelen en dus geen geluid en nauwelijks warmte. Des te belangrijker is het dat ook de rest van je hardware dit niet doet. Daarom stelt BTO alleen met meest kwalitatieve onderdelen voor je samen.

Zelf een laptop met SSD samenstellen

Hoewel BTO uiteenlopende laptops met SSD heeft, kun je ook alles zelf samenstellen. Zo besteed je je budget precies aan de onderdelen die jij belangrijk vindt. Bijvoorbeeld aan de laatste generatie CPU, de grootste SSD en het meeste RAM geheugen, voor een zakelijke laptop. Of aan het beste TFT-scherm en de snelste SSD-schrijf als je het beste wilt voor je games.

Expertise in SSD laptops 

Zoals je weet zijn er verschillende SSD harde schijven op de markt. Met al even verschillende prijzen, prestaties en beschreven ervaringen. Hierdoor kan het moeilijk en tijdrovend zijn om de juiste keuze te maken, zelfs voor de meest ervaren laptop deskundige. BTO is echter al 15 jaar lang dagelijks bezig met het samenstellen van goed op elkaar afgestemde hardware voor laptops. En dat merk je aan de prestaties van onze laptops en onze adviezen.