Vanaf 400 euro gratis levering in Nederland en Belgie

Snelle, stabiele i7 laptops en notebooks

Zowel de belangrijkste projecten als beste games en films verdienen tegenwoordig i7 laptops en notebooks. Zoals je weet zijn dit de snelste laptops en notebooks. Dankzij de nieuwe i7 generatie quad core processors van Intel. Hiermee kun je weer een lange tijd voort. Zeker als deze i7 laptops en notebooks precies de juiste componenten hebben. Die stel je voordelig samen bij BTO, zodat je de beste waar voor je geld krijgt.

Naar i7 Laptops & Notebooks!

 

Ruim aanbod i7 quad core laptops en notebooks

Zoals je kunt zien leveren wij veel verschillende i7 laptops en notebooks. Dit omdat wij na 15 jaar nog altijd onze veeleisende klanten (professionals, gamers) tevreden willen stellen. Alleen de beste hardware, zoals de i7 quadcore processoren, harde schrijven, videokaarten en andere onderdelen stemmen wij zorgvuldig op elkaar af, zodat het product optimaal werkt en deze het beste resultaat geeft voor de prijs.

Verschil tussen laptops en notebooks

Je zult tegenwoordig nog maar weinig verschillen tegenkomen tussen i7 laptops en i7 notebooks. Toch stelt men soms dat laptops iets anders zijn dan notebooks. Zo zouden laptops beter geschikt zijn voor gebruik om op schoot. Dit is waar, maar alleen als de koeling aan de zijkant zit en niet aan de onderkant. Notebooks zouden op hun beurt meer geschikt zijn voor betere (i7) hardware, maar daar kunnen laptops ook mee uitgerust worden.

Nóg meer voordelen?

Ook de secundaire voordelen van onze i7 producten zijn de moeite waard. Zo leveren wij sneller dan anderen dankzij onze eigen assemblage- en reparatie-afdeling. Ook koop je bij ons voor slechts een kleine meerprijs je software (alle officiële Windows, Office en Nero versies) en zelfs extra jaren garantie. Hetzelfde geldt voor onze accessoires: batterijen, tassen, adapters, headsets en nog veel meer.