Vanaf 400 euro gratis levering in Nederland en Belgie

Perfecte game laptop kopen

Het licht gedimd, de hoogste framerate en je favoriete game. Daarvoor wil je een echt een game laptop kopen. BTO begrijpt dat maar al te goed. Al meer dan 11 jaar leveren wij game laptops aan gamers. Hierdoor weten wij precies wat je wilt hebben. En juist daarom verkopen wij je een game laptop die je zelf kunt samenstellen. Zo betaal je alleen voor de juiste onderdelen.

Game Laptop Kopen? Klik Hier!

 

Waarin investeer jij?

Speel je slechts af en toe games? Dan hoef je niet de beste game laptop te kopen. Maar ben je een fanatiek gamer, dan is het meer dan de moeite waard om geweldige hardware te kopen. Je zult dan vooral een groter beeldscherm willen, meer werkgeheugen en een grafische kaart die de laatste games draait op hoge resolutie en framerates. Daarom kun je bij BTO verschillende game laptops kopen, en deze naar wens samenstellen.

Stabiele game laptop kopen

Als gamer ken je het gevoel van een plotselinge crash, wat meestal in het heetst van de strijd gebeurt. Zo heet dat je CPU of RAM te warm wordt. Dus dan helaas verder gamen op lagere resolutie en details dan je laptop aan zou moeten kunnen. Jammer, want voor hetzelfde geld stel je een BTO game laptop samen die deze problemen nooit heeft. Want wij stellen jouw hardware zorgvuldig samen, wat leidt tot de beste prestaties voor je budget.

Programma’s kopen voor je game laptop

Bij BTO loont het om naast je game laptop ook meteen de officiële software te kopen. Want voor slechts een kleine meerprijs heb je een echt stabiel Windows besturingssysteem en de nieuwste versie van Office. Hetzelfde geldt voor onze garanties. Bekijk deze ook eens: slechts enkele euro’s meer voor 3 volle jaren garantie!