Vanaf 400 euro gratis levering in Nederland en Belgie
     

WELKOM OP DE HCC LEDEN SITE VAN BTO

 


Ben je toe aan een nieuwe laptop? Stel hem dan hier zelf samen op de website van het Nederlandse laptopmerk BTO!
Bij BTO weet je precies wat je krijgt en betaal je enkel voor datgene wat je echt nodig hebt. Kies zelf eenvoudig de configuratie en bestel direct veilig en online bij BTO.eu. De gemiddelde levertijd is slechts 2 tot 4 dagen. U krijgt dan een volledig samengesteld en "kant-en-klaar bruikbare" laptop thuisgestuurd.

Je kunt bij BTO terecht voor office-systemen met een Full HD IPS-scherm en een snelle SSD. Of kies voor de meest krachtige gaming & performance laptops met 64GB RAM en PCI Express NVMe SSD's. De systemen kunnen worden geleverd met Windows 10 Home of Pro in de Nederlandse of Engelse taal. Het assortiment is altijd up-to-date, waardoor je een ruime keuze hebt in de laatste technologie.

Buiten het feit dat we boven de 400 euro geen verzendkosten rekenen, heb je als HCC-lid ook nog een 5% korting op de aankoopprijs van laptops en accessoires.

Hoe krijg ik mijn korting:
De HCC Ledenkorting krijg je automatisch verrekend wanneer je bij de winkelwagen je lidmaatschapsnummer en postcode invult.

Advies:
In de menubalk kunt u kiezen voor KEUZEHULP. Wanneer u deze keuze maakt kunt u met een paar klikken bepalen wat u belangrijk vindt aan een laptop. Resultaat is dat u een selectie krijgt van de laptops die voldoen aan uw minimale wensen. Mocht u toch nog vragen hebben, geen probleem. Bel ons op 030-6880808 of mail ons verkoop@bto.eu.

Bekijk hier alle laptops