Vanaf 400 euro gratis levering in Nederland en Belgie

Goedkope game laptop: BTO

Een goedkoop game laptop is niet altijd een slechte laptop. De game laptops van BTO bewijzen dat al jaren. Want hoewel deze zelfs betaalbaar zijn voor gamers met de kleinste budgeten, zijn ze toch zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige kwaliteitscomponenten. Zo kun je met een goedkope game laptop toch nog de nieuwste games spelen, met hoge resoluties en framerates.

Goedkope Game Laptop? Klik hier!

 

Je eigen goedkope game laptop

Jouw toekomstige goedkope game laptop is een van onze kant-en-klare laptops, die je zelf verder hebt samengesteld. Je leest het goed: je kunt de hardware zelf uitkiezen. Zo haal je het maximale uit je budget, omdat je misschien geen ultieme processor nodig hebt, maar eerder een goede grafische kaart en een goed beeldscherm. Stel nu eens je eigen goedkope game laptop samen, en ontdek hoeveel geld je bespaart bij BTO.

Waarom onze goedkope game laptop?

De goedkope game laptops van BTO worden niet voor niets vaak genoemd op websites zoals Tweakers en Hardware.info. Hier bekijkt men op nuchtere wijze wat je kunt krijgen voor welk bedrag. Een BTO game laptop is dan vaak een goedkope en logische conclusie. Wij maken de juiste afwegingen tussen prestaties, warmte- en geluidsproductie en meer. Zo stemmen wij je componenten perfect op elkaar af.

Goedkope gaming laptop defect?

Ondanks dat zelfs onze goedkope game laptops samengesteld zijn uit kwaliteitscomponenten, kan het in theorie voor komen dat een laptop (gedeeltelijk) defect is. Of het nu gaat om valschade of een laptop die simpelweg niet opstart, wij zorgen binnen een week voor een oplossing. Dit dankzij onze eigen deskundige reparatieafdeling.