Vanaf 400 euro gratis levering in Nederland en Belgie

Een échte gaming laptop

Het is tijd om te gamen met een gaming laptop van BTO. Dan heb je alle kracht om zelfs de nieuwste games op hoge resoluties te spelen. Met de precisie van een chirurg baan je je straks een weg door de moeilijkste levels, richting de hoogste scores. Want een BTO gaming laptop is stabiel, betrouwbaar, precies, stil en koel. Een echte gaming laptop is altijd het resultaat van de expertise van BTO.

Gaming laptop kopen? Klik hier!

 

Features gaming laptop

BTO richt zich sterk op serieuze gebruikers. Vooral op de zakelijke markt en de markt voor gamers. Ook jij behoort tot deze uiterst kritische groep. Daarom bieden wij je de nieuwste onderdelen voor de beste prijzen. In kant-en-klare laptops voor beginners, gevorderden of gamefanaten. Maar ook kun je geheel zelf je gaming laptop samenstellen. Hiervoor bieden wij je ruime keuze en desgewenst specifiek advies.

Nuttige accessoires voor de echte gamer

Niet iedere gamer heeft genoeg aan alleen de gaming laptop. Soms is er voor onderweg een extra zuinige accu of oplader nodig. En een al even betrouwbare headset mag dan zeker niet ontbreken. En voor in de late uurtjes zijn er keyboards met backlight in verschillende kleuren. Bekijk al deze accessoires nu en bestel meteen voordelig.

Waarom onze gaming laptop?

Onze doelgroepen in de zakelijke markt en de gamingmarkt zijn van oudsher veeleisend. BTO heeft zich dan ook toegelegd op het samenstellen van uiterst betrouwbare en snelle (gaming) laptops. Stabiliteit is immers een belangrijk onderdeel voor gamers, vooral online. Welke gamer kent niet het gevoel van een plotselinge crash, tijdens een hoogtepunt in het heetst van de strijd? Met een BTO gaming laptop heb je hier nooit meer last van.